animatie animatie

SANDER ALT

REGISSEUR

Is van oorsprong een illustrator. Aan het einde van zijn opleiding aan de WDK ontstond zijn fascinatie voor animatie. Sindsdien is dat niet meer overgegaan. Animatie heeft veel te bieden en er valt nog steed veel in te ontdekken. De afwisseling die we hebben bij studio urrebuk tussen toegepaste en onafhankelijke opdrachten is ideaal. Enerzijds het projectmatige werken met duidelijke deadlines en anderzijds producties waar meer ruimte is voor innovatie.

ANOUK LANDER

COMPOSITOR / ANIMATOR

Is veelzijdig en zij heeft een  brede interesse in muziek, film en natuurlijk animatie. Begon hier met stage en we werken nu al een jaar of twee met elkaar wat goed bevalt.
Na wat omzwerfing van Smallbuisiness tot een opleiding engels in London koos ze toch echt om voor het animatie werk te gaan, en met succes we werken graag met haar!

Michiel Wesselius

PRODUCENT

Is van jongs af aan al fervent comic verzamelaar, wat heeft geleid tot de fascinatie met illustratie/animatie en verhalen. Een opleiding aan de academie was daarom een logisch vervolg. Combineert zijn werk als producent met het leidinggeven aan de animatie afdeling op de Willem de Kooning Academie

CAROLINE ELLERBECK

ILLUSTRATOR

Caroline Ellerbeck is illustrator. Ze wordt gedreven door de lol in het tekenen zelf, het tot leven wekken van iets wat er nog niet was. Kleurrijke universumpjes vol grappige karakters, waar zowel kinderen als volwassenen geen genoeg van krijgen. Samen met Urrebuk maakte Caroline een concept voor….. een educatief project voor het basisonderwijs. Om kinderen alles te leren over fruit. Zij ontwikkelden filmpjes, spelletjes en een werkboek vol vragen en weetjes over fruit. Caroline vindt het erg leuk en waardevol om samen te werken en grote projecten te kunnen doen waarbij verschillende partijen hun kwaliteiten inzetten. Caroline Ellerbeck woont en werkt Rotterdam.¬†www.carolineellerbeck.nl

STAGAIR

ALL – ROUND

Ja we hebben weer iemand gevonden Jane Bergkotte! vanaf januari / februari daar zijn we nog niet helemaal uit komt hij ons aanvullen.

Student aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam hij studeert illustratie en wij gaan hem wat animatie kunde bijbrengen : )