Fairytale Friends

EMI HOGESCHOOL ROTTERDAM

Emi is een relatief jonge organisatie dat studenten een kans biedt om in de praktijk ervaring op te doen in Rotterdam Zuid. Het is een van de twee expertise centra van de hogeschool Rotterdam. EMI richt zich voornamelijk op de social economische problematiek in Rotterdam Zuid. EMI is een onderdeel van het  nationaal programma rotterdam zuid. (NPRZ)

Aan ons de vraag om met behulp van een animatie de veelzijdige activiteiten van Emi in beeld te brengen. Een informatieve animatie maar ook een die studenten aanzet om contact te zoeken met Emi om daar aan de slag te gaan met een project.

In de eerste animatie video hebben we gekozen om te werken met  “echte studenten”  en deze samen te laten gaan met collages en illustraties.  Dit gaf ons de mogelijkheid om de verschillende activiteiten van Emi goed en herkenbaar in beeld te brengen.
Voor de tweede reeks animaties hebben we samengewerkt met Caroline Ellerbeck zij verzorgde de illustraties. De Rotterdamse  MC, Elton Kiene bracht met zijn voice-over een extra dimensie aan het geheel.