animatie animatie

start

Inventariseren

Het belangrijkste tijdens de start van een productie is het filteren van alle informatie tot een helder script. Doe je dat niet dan leidt dit tot schrappen achteraf. Daarom organiseren wij vooraf op basis van de doelstelling (doel film, doelgroep, sfeer en specificaties) van de videoproductie een brainstorm met de opdrachtgever.

ontwerp

Style frames

Om een goede afstemming te krijgen met de opdracht gever ontwerpen we eerst een aantal style frames. Deze styleframes geven een goede indruk van het eindresultaat en zo blijven onaangename verassingen uit.

IN AL ONZE PRODUKTIES STAAT EEN FOCUS OP COMMUNICATIE DOOR MIDDEL VAN EEN VERHAAL CENTRAAL.

WERKPROCES IN STAPPEN

 • Pre Productie A

  Start intake met een brainstorm sessie, wat willen we communiceren en hoe gaan we dat overbrengen (welke media)

 • Pre Productie B

  Als we een richtlijn hebben voor de lengte en alle informatie is verzameld schrijven we het script.

 • Pre Productie C

  Gelijktijdig met het schrijven van het script ontwikkelen we de vorm. Als we het script geschreven hebben dan presenteren we ook een aantal style frames. Deze style frames geven een goede indruk van het eindresultaat.

 • Productie

  Aan de hand van de style frames werken we de productie verder uit tot de eindmontage.

 • Oplevering

  We leveren de productie op in het gewenste formaat. Of het nu voor internet, 4K bioscoop of mobiel is, we zorgen ervoor dat de boodschap blijft staan.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers

Onze markt is breed. De overheid heeft iets te vertellen voor een algemeen publiek. Intern beleid wordt gewijzigd? Hoe ga je om met uitdagingen? Wij laten zien hoe! Soms werken we uit idealisme pro deo voor een goed doel, of verbeelden we complexe technologie voor een multinational.