Bedrijfsprocessen

Onboarding

Maak je nieuw of tijdelijk personeel meteen wegwijs in de organisatie. Waar en bij wie kun je je melden met speciafieke vragen. Met wat voor een bedrijfs cultuur heb je te maken, wat voor een soort klanten horen daarbij. 
Met behulp van animaties maak je je nieuwe aanwinst snel wegwijs in de organisatie. 

Roadmaps

Roadmaps vertalen naar een animatievideo zodat iedereen een beeld krijgt waar je met de organisatie naar toe wil. Wat de te nemen stappen zijn en welke tools daarbij horen. 

Jaarverslagen

Jaarverslagen zijn niet de meest gelezen stukken in de organisatie. Toch is het voor de werknemers interresant en motiverend om ook wat over de cijfers te weten. Hoe er gepresteerd is en wat de ambities voor de toekomst zijn. 

ICT implementatie

ICT op de werkplek inloggen, uitchecken, 2FA oftewel two factor authentifaction. Hoe werkt het op de neiuwe werkplek. Waar laat ik mijn werk online, waar vind ik de back-ups. 
Met een animatie kun je iemand snel wegwijs maken in je eigen ICT systeem. 

Veiligheidsinstructies

Ye on properly handsome returned throwing am no whatever. In without wishing he of picture.

Een voorbeeld

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden maakt veelvuldig gebruik van animaties om niet alleen hun relaties te informeren maar ook het eigen personeel. Dat kan gaan om nieuw beleid, of het informeren over nieuwe wet en regelgeving op de financiële markt. 

EMI hogeschool rotterdam

Voor Emi een onderdeel van de Hogeschool Rotterdam hebben we verschillende animaties gemaakt om processen duidelijker te maken  
We leggen uit wat de rol van de student, mentor, en de praktijkopleider is. Maar ook hoe bedrijven zich kunnen meldne bij EMI. 
Meer weten over hoe je animatie kunt toepassen in:

Waar

Steurgebouw

Collage_01_Flat
urrebuk

Ook een animatie maken?

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen.
Aan de slag