animatie animatie
  • nl
    • en
arbeidsbemiddeling
arbeidsbemiddeling

SANDER ALT

REGISSEUR

Is van oorsprong een illustrator. Aan het einde van zijn opleiding aan de WDK ontstond zijn fascinatie voor animatie. Sindsdien is dat niet meer overgegaan. Animatie heeft veel te bieden en er valt nog steed veel in te ontdekken. De afwisseling die we hebben bij studio urrebuk tussen toegepaste en onafhankelijke opdrachten is ideaal. Enerzijds het projectmatige werken met duidelijke deadlines en anderzijds producties waar meer ruimte is voor innovatie.

JANE BERGKOTTE / Stagiar

ALL – ROUND

Student aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam hij studeert illustratie, maar is nieuwsgierig en verdiept zich met veel plezier in nieuwe technieken en mogelijkheden. Dat levert verrassende resultaten op ondertussen blijkt hij ook nog eens heel aardig te kunnen animeren. Inmiddels is Jane aan het afstuderen en komt hij regelmatig de studio in lopen.

MICHIEL WESSELIUS

PRODUCENT

Is van jongs af aan al fervent comic verzamelaar, wat heeft geleid tot de fascinatie met illustratie/animatie en verhalen. Een opleiding aan de academie was daarom een logisch vervolg. Combineert zijn werk als producent met het leidinggeven aan de animatie afdeling op de Willem de Kooning Academie.

CAROLINE ELLERBECK

ILLUSTRATOR

Caroline Ellerbeck is illustrator. Ze wordt gedreven door de lol in het tekenen zelf, het tot leven wekken van iets wat er nog niet was. Kleurrijke universumpjes vol grappige karakters, waar zowel kinderen als volwassenen geen genoeg van krijgen. Samen met Urrebuk maakte Caroline een concept voor….. een educatief project voor het basisonderwijs. Om kinderen alles te leren over fruit. Zij ontwikkelden filmpjes, spelletjes en een werkboek vol vragen en weetjes over fruit. Caroline vindt het erg leuk en waardevol om samen te werken en grote projecten te kunnen doen waarbij verschillende partijen hun kwaliteiten inzetten. Caroline Ellerbeck woont en werkt Rotterdam.¬†www.carolineellerbeck.nl