storytelling

storytelling


corporate animation

Toegepast werk

Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in voorlichting met behulp van animatie. Hierbij wordt het medium ingezet om complexe materie en processen op een toegankelijke manier uit te leggen. Op deze wijze hebben wij bijvoorbeeld hypotheekvormen, de werking van een intranet en recyclingsprocessen inzichtelijk gemaakt.  Verhalen zijn krachtig, inspirerend en verbindend. Met goed vertelde verhalen raak je mensen en krijg je ze in beweging. Zo kun je met behulp van storytelling strategisch aan je merk werken.
bekijk toegepast werk

Onafhankelijk werk

Daarnaast produceren wij regelmatig onafhankelijke projecten. In deze gevallen zijn wij zelf onze eigen opdrachtgever en verantwoordelijk voor de fondsenwerving. Hierdoor zijn we in staat om te experimenteren en onderzoek te doen naar vertelvormen, technieken en verhalen die binnen een toegepaste context moeilijk te realiseren zijn.

De afwisseling van onafhankelijke en toegepaste projecten houdt ons fris en stelt ons in staat om ons te blijven ontwikkelen. In al onze produkties staat een focus op communicatie door middel van een verhaal centraal.
bekijk onafhankelijk werk

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone